Фирма Ипохом ЕООД  е една от първите и водещи в страната, в сферата на доставка, монтаж и производство на алуминиеви парапети. Изпълнени са повече от 4500 обекта в цялата страна. През 1997 г. с много ентусиазъм, идеи и екип от професионалисти се поставя нейното начало.

Предлагаме на Вашето внимание универсална система на монтажни съединения. Системите от детайли тип Парапет представляват вид конструктор, съставен от голям брой унифицирани и лесни за сглобяване крепежни елементи и декоративни детайли. Чрез тяхното комбинирането е възможно създаването на широка гама конфигурации и проекти на парапети и ограждащи конструкции. Това прави продуктите ни лесни за транспорт, бързи за монтаж и сравнително евтини поради въведената система за серийно производство. Не се налага допълнителна обработка по време на монтажа и след него. За неутрализиране неприятното усещане и дразнене от приключението „ремонт в къщи“ ние поддържаме чистота на обекта по време на работа.

Възможност за бъдещи промени
Готовата конструкция или изделие подлежи на промяна като разширяване, преместване, промяна на конфигурацията и добавяне на нови декоративни елементи по всяко време след монтажа.

Здравина и защита от корозия на предлаганите продукти
При производството на всички елементи се използват изключително висококачествени материали. Основен метал за производство на парапет е дуралуминия. За да защитим нашите продукти, ние обработваме повърхността му чрез елуксиране и нанасяме покритие от 12 микрона, като по този начин увеличаваме устойчивостта на продукта на атмосферните влияния.

Алуминиевите конструкции които предлагаме са с 10 г. Гаранция, което налага използването на нераждаеми винтове и качествени профили и аксесоари.

Изградили сме широка мрежа от контакти с колеги и фирми доказали отговорността и високата си компетентност в сферата на строителството в продължение на дълги години.

Гаранция
Гаранцията, която даваме за нашите профили, е 10 години – период, в който Ви гарантираме спокойствие и сигурност.

Проектиране
Предлагаме безплатно проектиране на всякакъв вид парапети. След като се консултирате с наш специалист, изготвяме индивидуален проект за Вашия парапет. Целта ни е всеки наш проект да отговоря на изискванията за безопасност и желаната визия на клиента. Можете да заповядате в офиса ни или ние да дойдем на място при Вас.

Доставка
Доставката на нашите парапети се извършва със транспортни средства в предварително уговорен ден и час. Тръбите и елементите на парапета се опаковат с цел да се избегнат нежелани наранявания и повреди при транспортирането до обекта. Когато при поръчката на парапета не е заявен монтаж от наша страна, можем да извършим доставката и чрез посочена от Вас куриерска/ фирма.

Call Now Button